View Single Post
Staro 28.09.2021., 14:55   #12328
MerrySmiley
Registered User

Datum registracije: Dec 2015
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Da spojiš drugi ruter imao bi kaj imaš sad jer oni moraju sa svoje strane pustit docsis 3.1 i napravit kaj već trebaju napravit.

Također kad naprave kaj trebaju napraqvit moraju napravit test brzine, možda netko nema doma LAN divajs nego samo WiFi pa ne bi ni mogao sam testirat.

Za ovaj slučaj ima smisla da dolazi tehničar, da je ista tehnologija a samo novi ruter onda ne bi trebalo.
Ma sve pet. Samo neka oni dolaze... Ali kod mene su bili dvojica u razmaku 3 dana. Drugi je čak i mijenjao Fritz (novi za još noviji). I na kraju nisu uspjeli srediti da imam upload u skladu s ugovorom. Niti jedan niti drugi nisu mjerili brzinu kod mene osim preko speedtesta. Niti jedan niti drugi, iako sam ih nagovarao, nisu išli u ormarić na kući pogledati imam li filter (oslanjali su se na izjave "tehničke" preko telefona da je signal vrhunski).

I jedan i drugi su bili ljubazni i vidjelo se da se trude koliko god su znali/mogli.

U mom slučaju i ovo što sam vidio da su radili, sve sam to mogao i ja odraditi ako bi me "tehnička" u call centru dalje prespojila na ovu službu koju su ovi tehničari zvali od mene.

Ja to sve pripisujem relativnoj novini što se tehnologije tiče. Vjerujem da će to sve biti ok. Meni se i sad isplati ovih 30ak kn više. Dobio sam 5x download i 2x upload za 30kn više. No, svakako bih imao rado, i stvarno mi je potreban, veći upload.
MerrySmiley je offline   Reply With Quote