26.09.2021., 00:34
|
|
Premium
Datum registracije: Jun 2013
|
Citiraj:
Autor fre@k
Kao prvo rekao ti prijatelj, vjerujem da je to bilo kao za prijatelje/pare, drugo ako se radi o 1000kn poslu pa te netko zaj*be, ali ako dogovoris posao od 50t kn i onda ti netko neda dogovoreni dio unaprijed je kao da si sam sebe osudio na propast. Izmedu ljudi je nestalo povjerenje, mladi nezele uciti 2-3-5god pa ispeci zanat kako treba. Do sad sam svega par puta majstore za nesto trazio, zadnje iskustvo su mi limari zavrsili pola posla i nisu dosli 10 dana, sjeo u firmu na parking gdje inace rade i cekao dok se nisu vratili s terena, pa su me odjednom dozivili
Ono sto su ljudi poceli masovno raditi je da zaposljavaju ljude na 3-4mj, keramicara, strujka i pogotovo zidare. Ti njemu das lovu za mjesecnu placu a on ti sazida kucu, obnovi stan, provuce struju na par mjesta. Vec sam vidio na par mjesta slicne situacije (dogovorena ekipa uzela na firmu par ljudi da im srede, vikendice, kuce...). Kad stavis na papir bome se nekima to debelo isplati. U kvalitetu nebi ulazio ali je svakako promisljen potez.
|
Meni je najbolji filter za te koji traže lovu za materijal - OK, daj mi predračun od firme di uzimaš materijal i ja uplatim i ti pokupiš.
Ko krene tu muljat, priča je gotova.
|
|
|