View Single Post
Staro 25.09.2021., 15:18   #539
vcendaki
Premium

Datum registracije: Apr 2016
Citiraj:
Autor pogi Pregled postova
Eto. Pa nije baš PBZ toliko loš, kod njih sam već 27 godina

nisu loši ali realno gube na tržištu i na vjerodostojnosti. Kod mene već 2 poslovnice zatvorili jer "nisu profitabilne" ostali su na 2. Bankomati gdje su se nalazile te poslovnice često znaju biti bez novaca po par dana jer se nitko ne sjeti ih obići pa moram u centar na bankomat zna se desiti da i u centru ostanu bez novca a vikend je pa si pušiona. Svaki put ali baš svaki put kada je update aplikacije neki kurac ne radi, zadnji put je bila "frka" jer nisam mogao pristupiti niti oročenjima bilo je Nula i nitko niš ne zna ono odlično štediti ću da kod Vas. Ovaj put 7 dana im treba da poprave mobilno bankarstvo velika sramota i nesposobnost nisu oni "bakica na štandu" nego respektabilna banka koja raspolaže sa tvojim novcima. Dno dna mi je da ne daju nikakav feedback nama korisnicima znači u poslovnici nemaju pojma , pošalješ mail nitko ne odgovara zoveš službu nemaju pojma nakon 45 min. čekanja.....
jbt. izdaj obavijest svaki dan ako treba "upoznati smo sa problemom mpbz-a radi se na tome hvala Vam na strpljenju " korisnicima nemoj naplatiti mjesečnu naknadu pokaži bar neki interes da te boli kurac za korisnike
A ne samo šuti i sve svale na leđa korisničkoj podršci na 356 365 koje su silovali ovih 7 dana
vcendaki je offline   Reply With Quote