View Single Post
Staro 23.09.2021., 10:58   #385
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Slušao YAS 207 i bome se fino čuje, nije sad to neka grmljavina da se sve trese, čak bi rekao da basa ima skoro pa dovoljno, doduše, za moj ukus, da je još malko dublji bas bilo bi mi taman.. Slušao u prostoru koji ima prek 30m2, unatoč velikom prostoru, soundbar je praktički bio nafrljen do 90% fino se to čulo i bez distorzije zvuka a i prostorija je bila ispunjena zvukom, al taj soundbar za tu veličinu prostorije je ipak na knap; YAS 207 nije predviđen za tak veliki prostor. Za mojih (spavaća soba) 16m2 bi bio pun pogodak i još dok se sub stavi na neko mjesto gdje će doći do izražaja, to bi trebalo biti to..

Ono što me me privlači kod Yamahe je odlična cijena, YAS 207 je neka srednja klasa soundbara, jako dobro se nosi s muzikom kao i s filmovima..

E sad, čuo sam i Yamahu MUSICCAST BAR 400, u prostoru od 300tinjak m2 čuje se jako dobro, naravno uvjeti su nikakvi za slušanje, to je bilo samo onak usput, prezentacija, al taj soundbar i košta, 5400kn, bolji je od YAS 207 bez razmišljanja, al dal je tolko bolji da opravda većom cijenom od 2500kn, hmmm...

Klipsche bar 48 je baš veliki soundbar, mislim da je duži od 1m a i sub je veći u odnosu na yas 207, nisam ga poslušao, al vjerujem da se taj malo bolje čuje, taj model košta 4900kn..
Kod yamahe mi je prednost što je sub kompaktnijih dimenzija u odnosu na neke druge proizvođače..

Privlači me odlična (Links) cijena, 2400kn je praktički no brainer i tu nema diskusije, dileme kao nit rasprave, po ostalim trgovinama je 3tkn..
U toj cijenovnoj klasi, ne vidim alternativu ili da može parirat yamahi odnosno da nudi više nego yamaha, ako znate, molilm da me obavijestite..

Ono što me muči je, ako ga kupim, da mi s vremenom ne bu falilo zvuka, basa i da ipak ne bum trebal navijat do kraja

Zadnje izmijenjeno od: zvonac. 23.09.2021. u 11:09.
zvonac je offline   Reply With Quote