Citiraj:
Autor Bruno_Rv
Odgovorni da, ali ako ti nisi znao da proizvod nije taj kakva se reklamira dok nisi zbrikao uređaj i vidio naljepnicu unutar boxa, vjerujem da ni oni nisu znali. China roba je to, 80% nije ono što se reklamira, od vijka i odjeće do razne elektronike. Mene samo zanima koji rom je bio unutra, i kako je pokazivao totalno druge vrijednosti, ali ne treba se čuditi. Kina je izmislila riječ "fake".
|
Slazem se.
Upravo zato sam vas upozorio na forumu, ipak sam tu vec neko vrijeme, i puno toga naucio od vas, pa se osjecam nekako i duznim

Naravno, onda sam i njih upozorio. ponijeli su se vise nego profesionalno. Isti dan kad sam otrkio zaheb, sam isao kod njih i uzeo Mi box. Tako da apsolutno nemam nista protiv njih. Nisu oni krivi.
Citiraj:
Autor Ag008
S kojim programom testirati i vidjeti pravi ram uređaja bez otvaranja?
Gotovo svi programi vide lažan ram, pa i hwinfo
Imam jednu sumnju na jedan svoj
|
Sa AOSP ROM.om. bar na mome.
A zato trebas znati tocan model. Neki zahtjevaju otvaranje, ali onda gubis garanciju, ako ti je bitna.
Citiraj:
Autor BsClocked
I ti si se fino potrudio i podnio tako da pohvale i tebi jer je to rijetkost za vidit danasnje doba.
Sent from my Poco F3 using Tapatalk
|
Izgubio sam dosta vremena i živaca, oko stvari koja mi i nije toliko nuzna, imam drugi box, i android TV, ali eto htio sam ga natjerati da radi

a usput i naucio dosta toga, pa zasto ne podijeliti, mozda nekom pomogne 👍