View Single Post
Staro 22.09.2021., 22:17   #20
jucca
Premium
Moj komp

jucca's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Odgovorni da, ali ako ti nisi znao da proizvod nije taj kakva se reklamira dok nisi zbrikao uređaj i vidio naljepnicu unutar boxa, vjerujem da ni oni nisu znali. China roba je to, 80% nije ono što se reklamira, od vijka i odjeće do razne elektronike. Mene samo zanima koji rom je bio unutra, i kako je pokazivao totalno druge vrijednosti, ali ne treba se čuditi. Kina je izmislila riječ "fake".

Slazem se.
Upravo zato sam vas upozorio na forumu, ipak sam tu vec neko vrijeme, i puno toga naucio od vas, pa se osjecam nekako i duznim
Naravno, onda sam i njih upozorio. ponijeli su se vise nego profesionalno. Isti dan kad sam otrkio zaheb, sam isao kod njih i uzeo Mi box. Tako da apsolutno nemam nista protiv njih. Nisu oni krivi.

Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
S kojim programom testirati i vidjeti pravi ram uređaja bez otvaranja?
Gotovo svi programi vide lažan ram, pa i hwinfo
Imam jednu sumnju na jedan svoj
Sa AOSP ROM.om. bar na mome.
A zato trebas znati tocan model. Neki zahtjevaju otvaranje, ali onda gubis garanciju, ako ti je bitna.

Citiraj:
Autor BsClocked Pregled postova
I ti si se fino potrudio i podnio tako da pohvale i tebi jer je to rijetkost za vidit danasnje doba.

Sent from my Poco F3 using Tapatalk
Izgubio sam dosta vremena i živaca, oko stvari koja mi i nije toliko nuzna, imam drugi box, i android TV, ali eto htio sam ga natjerati da radi a usput i naucio dosta toga, pa zasto ne podijeliti, mozda nekom pomogne 👍

Zadnje izmijenjeno od: jucca. 22.09.2021. u 22:58.
jucca je offline   Reply With Quote