Pozdrav!
Eto, jucer sam bio doma cijeli dan i nisam znao kaj da radim pa ono idem cistit komp... Raskopam ga, sve ocistim i gledam kak mi kuciste bezveze izgleda, kazem ajmo ga malo "tunirat"...
Inace kuciste sam negdje uzeo, lik ga je htio bacit, a meni je bas trebalo...
Fotke su slikane sa SE k700i, pa nisu neke velike kvalitete...
Evo slika...
Kuciste prije bilokokvih modova...
Jos nemam onih plastika za zatvorit viska 5,25" rupe...
Kuciste u dijelovima -> Spremno je za novu boju...
Bacimo pogled na unutrasnjost kucista prije tretmana -> KAOS!

Nema jedino coolera od CPU-a -> Vani je na tretmanu...
Tretman BOX coolera...
Kad sam skinuo vent dolje imao sam kaj vidjet... Sve puno prasine, nisam se ni zamaro to cistit sa kistom ili tak necim nego sam ga odnio u kupaonu i oprao ga... I stavio ga na radijator da se posusi, gdje sam malo pretijero jer sam ga morao nosit u papiru kak je vruc bio...

Hladio se vani na zimi nekih 15min...
Onda sam skuzio da ima neku foliju na bazi, to sam skinuo...

I ispolirao bazu...
Tjedan ili 2 prije i graficka je bila na slicnom tretmanu, skinuo sam cooler i maknuo one zvake na njoj, ispolirao bazu coolera i stavio pastu...
Imao sam problema s toplinom hardova, mislim da su prelazili temperaturu od 40-45 stupnjeva pa sam stavio i vent da puse po njima... (Jel dobro tak?)

I smanjio temperaturu na 25 stupnjeva...
Evo usporedbe PRIJE i POSLJE:
PRIJE:

POSLJE:

Straznja strana kucista...
Kablove sam sakrio iza onog lima kaj drzi hardove... Jedva sam zatvorio stranicu od kucista...
Evo ga, to je moj mali mod kucista koji jos nije gotov... Moram kupit IDE kablove one uske , izrezat nekaj ludog na stranici od kucista i stavit plexi... Pokrit one rupe naprijed, i sa kitom pokrpat ono uz DVD i przu i prefarbat u crno...
Za sad je kuciste metalik plavo full mi se svida boja...
Jel sam zasluzio barem ->