View Single Post
Staro 22.09.2021., 15:57   #240
apekop
Ape
Moj komp

apekop's Avatar

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Autor Nikky
Pa vidiš da se dodatno trudio, bolje to neg' da ga žena oklagijom ganja po kući
sve znas

Citiraj:
Autor Cuky
Razlika je sto nece imat uzemljenje na tim konektorima. Svih 8 zila mu normalno radi, ali nema shielda jer nije nigdje spojen. Al nije s tim nista izgubio tako da se ne mora zamarat.
E super, jer mi je malo ono... ostavio sam si iz zida malo vise kabla, pa ono, nisam nikad to radio do sad, ostavio sam si lufta za pogreske kod slaganja tih modula i uticnica... al ja ne mogu tolko tog kabla smotat u onu kutiju pa da imam za poslije jel (ko struju recimo) .... tako da ako idem radit uticnice moram ga odrezat tako da stavim uticnicu i vise ga na tom mjestu nikad ne diram(mozda ostane za jos jednom ), al ono, zato mi je bitno da znam da nece bit problema ako tak malo, nasilu slozim tu uticnicu i ostavim ju da miruje.... kablovi su mi u podnim lajsnama i na spavacim sobama se islo ispod parketa (slic je ispod) da se izbjegne kompletno stemanje stana... tako da npr kablove prema spavacim sobama (3 sobe) ne mogu zamjeniti bez dizanja parketa, a nijedan kabel bez dizanja lajsni (novo lakirani/bruseni parket i novo zalijepljene lajsne).... nije idealno al tak je jedino moglo sad, zato sam uzimao taj kabel, jer kao, izgleda ko da ga 3 tenka ne mogu potrgat