View Single Post
Staro 22.09.2021., 14:47   #1269
Libertus
Premium
Moj komp

Libertus's Avatar

Datum registracije: Jul 2017
Jedini način na koji će to stati je da promijeniš banku. Dobro je poslati mišljenje, možda nešto i usvoje, ali dok god oni povećavaju cijene, a ljudi ne prelaze u druge banke, oni će nastaviti povećavati cijene jer to mogu.

U trenutku kada im povećanje cijene dovede do osipanja kupaca, stati će i početi razmišljati zašto je to tako. Isto vrijedi za sve banke, ne samo ZABU.

Meni Erste ide isto tako na živce. Digli su cijene i to drastično. Sada je 12kn svi računi, 14 ako daš punomoć bračnom partneru. Prije je bio mislim 7-8kn tekući, 5 devizni itd. Kada imaš jedan račun ne osjeti se, ili je čak jeftinije zbog mbankinga, ali ako imaš tekući, devizni i žiro onda se već vidi.
Ali ni to mi nije problem, ako je usluga "top" pređeš preko toga. Najveći problem je što usluga više nije "top".

Uveli su George koji se raspada. Većina stvari je lošije riješena, sporije, s više klikova. Ili uopće ne radi. Jedino što sam u korištenju primijetio da je bolje je što imaš međunarodne transakcije u mbankingu, koje prije nisi imao.
Kradu dane na međunarodnim transakcijama. U drugim bankama transakcija ide isti dan ako je prije XY sati, u Erste je uvijek +1 dan, ili +2 ako je nakon mislim 15 ili 16 sati (ili vikendom).
Odugovlače s uvođenjem instant transakcija.
Odugovlače s provođenjem HR transakcija. Npr. ujutro u 8 napravite transakciju s Erste na bilo koju drugu banku u RH i vidite kada će ljudima novci biti na računu. U pravilu poslije podne, cca 13 sati. Onda probajte npr. s HPB na Erste, bude oko 9 ili 10 sati.

I tako, ima još, ali to možda žulja samo mene, a ne druge.

Uglavnom, već sam prebacio većinu na drugu banku, tako da ću uskoro ugasiti Erste potpuno.
Libertus je offline   Reply With Quote