Tema: Automobili
View Single Post
Staro 20.09.2021., 16:15   #56793
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Šteta što nigdje ne napišu koje su to reference summer i winter gume. No zanimljiv rezultat Vredensteina za novce (kojega su kakti pokopali rezultati na snijegu).

Isto tako, zanimljiva razlika kako referentna ljetna guma koči na 4°C i na 15°C po mokrome. Nisam nigdje vidio ovako veliku razliku.

Ispada da je Michelin napravio revoluciju sa CC2 na svim poljima, ne samo na snijegu. Rezultati na mokrom su puno bolji nego prije (npr. akvaplaning koji nikada nije bio u sredini kaomoli u vrhu), ali tako je krenulo i sa CC kad je došla. Kasnije se isprofilirala kao ipak samo najbolja na suhome, ostalo sredina.
Bas sam si uzeo CC2 prosli tjedan, drago mi je vidit ovaj test Imao sam CC+ prije njih vrlo zadovoljan sam bio, cca 4 god i 45000km presao na njima, idalje su zuba imale al slabije su vatale cestu na mokrom,

Ko zna jel oni malo mijenjaju smjesu nakon par iteracija pa se guma "pokvari" pa gume kasnije ispadaju lošije, ili ih konkurencija susutiže? Teško je to uspoređivat kad su vozila drugačija.
OuttaControl je online   Reply With Quote