Ako je tako, zašto recimo Links daje 12 mjeseci jamstva na iPhone ili Mall.hr na Das Keyboard tipkovnice? Zašto iStore traži nadoplatu za drugu godinu jamstva? Malo mi je čudno da ih inspekcija nije opalila po džepu dosad…
Ako netko zna proceduru kako ostvariti tu drugu godinu jamstva, neka napiše i neka se stavi u sticky.
@ Ivan: pojasni mi onda ovaj odlomak kad se stisne opcija na interaktivnom vodiču da je proizvod stariji od 6 mjeseci, a još nema dvije godine:
“I dalje imate pravo na popravak ili zamjenu proizvoda bez naknade ili, pod određenim uvjetima, na sniženje iznosa (koji ste izvorno platili) ili povrat novca. Međutim, možda ćete trebati dokazati da je problem postojao kada ste zaprimili robu, na primjer, dokazujući da je do njega došlo zbog loše kvalitete korištenih materijala.
Trgovac tada mora ponuditi rješenje. U nekim državama EU-a imate pravo zatražiti rješenje problema i od proizvođača.”
Kako ću dokazati da je iPhone nakon 13 mjeseci odapeo jer je napravljen od lošeg materijala? Hoću li dobiti novi mobitel, refurbishani, ako će se popravljati, tko će odraditi popravak i s kojim dijelovima? Da li imam onda i novu garanciju?