Citiraj:
Autor OuttaControl
U roku keks? imam ga i napravio u sekundu tokom gamestop hypea, dovoljno brzo odobren da sam uspio kupit dionice gamestopa, nakon toga digle se na max i pale, ja popusio 50% ofc, al vridilo je
za nevjerne tome:
Upravo sam se uclanio u revolut banku. al eto opet nije jednostavna procedura vratit pare kad banka propadne, nije bilo lako ni kad je credo propala u nas, a kamo li litvanska banka....
A interactive brokers je smanjio naknade tako da su i oni sad ok za manje iznose
|
ja dok sam se regao je pisalo da zbog iznimno velike zainteresiranosti postoji queue i da moram cekat.
ja sam cekao toliko dugo da me vise nije na kraju ni interesiralo... i onda u 7. mjesecu dobio mejl da je konacno otvoren account. jedno 3 mjeseca cekao...
a kaj mislis da je u renomiranim bankama drugacije? ja sam prije par tjedana otvorio racun u austriji u erste banci. napomenuto mi je da je na racunu osigurano do 100.000e u slucaju da banka propadne. pa ti sad vidi.
danas mi dosla notifikacija ta mi se "beskontaktno" placanje blizi limitu. jel to uopce postoji? ako da, gdje pogledam? dok sam kliknuo na to, otvorilo mi nekaj cist deseto...