Tema: Revolut
View Single Post
Staro 15.09.2021., 08:48   #2102
tiki66
tiki
Moj komp

tiki66's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor ALiEN17 Pregled postova
pitanje za sve ljude dobre volje, tek sada sam shvatio da revolut zapravo mogu koristiti kao besplatnu varijantu "tekućeg računa" + "besplatno mobilnog bankarstvo", tj. barem mogu pogledati stanje na računu u realnom vremenu, za razliku od svih ovih naših internet i/ili mobilnih bankarstva i plus još uz sve to, kako mi je frendač rekao da na 99.99% bankomata dižem novac bez ikakve naknade... pošto sam u mutavoj hpb, razmišljam da svaki put kada dobijem plaću, svu plaću si uplatim na revolut i tako baratam kao "zamjenskim tekućim računom",... ali čitao sam u ograničenjima da postoji mjesečno dizanje u iznosu od max 1700kn na svim bankomatima bez naknade i kada se pređe taj jadan limit, onda opet ide naplata za dizanje gotovine? baš bezveze... to mi upropaštava cijelu priču, a ideja je fenomenalna
A što fali HPB-u, zar nemaš mobilni banking i jel plaćaš naknadu za vođenje računa?

Ja imam HPB (supersmart, 0kn vođenje računa) + mbanking i revolut. Sa HPB-om (i Keksom) plaćam račune, i svako toliko prebacim par stotina kuna na Revolut i s njim plaćam posvuda. Za free plan u Revolutu ti je na bankomatima limit 1700kn ili 5 transakcija u 30 dana, a nakon toga plaćaš nakadu.
tiki66 je offline   Reply With Quote