View Single Post
Staro 14.09.2021., 21:25   #1354
Yoman
Premium
Moj komp

Yoman's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Nisam zadovoljan sa sluskama.

Nešto ne štima u bežičnom modu. Sviraju ok, ali kad se zvuk zakomplicira krene distorzija na svim frekvencijama. Nebito je koliko pojačam ili smanjim volume na slušalicama distorzija je identična. Nije do drivera i pojačala. Moja pretpostavka je da nema dovoljno bandwidtha na WIFI-ju da se zvuk prenese u cijelosti i onda se sve prenese s kompresijom.
Kada ih spojim s žicom distorzije nema i sve svira kako treba.

Kvalitetu mikrofona sam uspio sa silnim EQ-anjem i podešavanjem opcija natjerati približno na slično kao što sam do sada imao na headsetu za 270kn.

Pretpole su za uši, uši su mi mokre i užarene nakon 10 minuta.

Bežična veza se gubi na 3 metra kroz jedan pregradni zid (knauf, nije armirani beton)

Uz slušalice se dobije jako kratak 3.5mm 4 polni kabel, oko 1.5m. Ne dobije se Y spliter s jednog 4 polnog 3.5mm na dva 3 polna 3.5mm. Bez dodatne kupovine splitera nedaju se spojiti na klasicnu PC zvucnu karticu.

Vratit ću ovo. Možda negdje isprobam Logi G PRO X. Neda mi se kupovati pa vraćati ako bude imao iste pizdarije.
Razmatram na kraju uzeti neki žičani Sennheiser s nekim DAC-om koji ima optički ulaz.

EDIT: Skužio sam od kuda dolazi distorzija. Problem je u ulaznom stupnju pojačala ili predpojačalu u samim slušalicama. Izgleda da nema dovoljno napona ili snage i ide u kliping.

Kada je volume u windowsima na 100% a gain na slušalicama na 20% (jako tih zvuk na sluškama) distorzija je prisutna.
Kada je volume u windowsima na 70% a gain na slušalicama na 100% (jako glasno na slušalicama) distorzije nema.

Zadnje izmijenjeno od: Yoman. 14.09.2021. u 22:29.
Yoman je offline   Reply With Quote