View Single Post
Staro 14.09.2021., 17:07   #823
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Ej samo da javim da mene ovaj moj ploter koji je napolotao stotine terabajta sad odjednom poceo zahebavat s tim sporim snimanjem na disk. I cak si mislim da nije problem u ploteru nego u USBu odnosno Linuxu. Interesantno mi je kako sto vise koristim taj linux sve mi vise vuce na windows...

Citam kao da se taj bug sa sporim snimanjem velikih fileova povremeno pojavljuje kad se snima preko USBa, pa eto tako i mene zakacio, dobro da imam jos par diskova za naplotat i onda prelazuim na nesto drugo...

p.S. stavio 2 filea da prekopira na disk, znaci 2 plota, manualno preko ubuntu file managera ono move to, najednostavnije mi... Krenuo i pise 8 minuta da ce oba prebacit, reko cool, vratim se za 20 minuta i vidim da pise 35 minuta da mui jos treba i sad tako stoji kao da pokusava sve sporije i sporije snimat... (prisjetio sam se odmah ovih stakinga na cryptu gdje ti daju veliki postotak i to je cool, ali onda i taj yield postotak i vrijednost samog coina pada toliko da ili si na nuli ili polako tones, hahaha)