View Single Post
Staro 14.09.2021., 15:22   #3528
fre@k
Premium
Moj komp

fre@k's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Što god uzeo, ako bude oko vode, nabubrit će s vremenom rub između površine ploče i rubne trake.
Ja sam dao jednom kantirati laserom ABS (bolje se spoji na rubu pa mema one vidljive tanke crte spoja trake i površine ploče) pa je svejedno voda ušla i malo nabubrilo.
Jedino lakirani mdf je dobar za to.
Iskreno neznam kako ljudima uspije nabubriti, Odradio sam do sada hrpu nekih kriticnih wc komoda koje su vrlo male i jako blizu vode, nutarnje dijelove zastitim, ljepilom pomijesanim s vodom u 2 sloja, ako nemam to pri ruci namazem silikon. Vanjski dijelovi su mi uvijek ABS, s melamin trakom uopce neradim ni jedan dio namjestaja, znao sam drzat abs uronjen 1h i izvaditi i tako namakat par dana da vidim dali ce voda uci, ako ekipa nestedi na ljepilu nema sanse da ce ta voda uc tako brzo, moraju proc doslovno godine i godine.

Bit u cijeloj prici je da se ostave napusteni dijelovi, ako imam plocu koja mi se spaja na bocne dijelove 5mm mora biti napust, s tim da i spoj kantiram na donjoj ploci, znaci tipl i ekscentar mi prolaze kroz ABS. Neznam kako drugi rade ali ako za cijelu komodu dodatno potrosis 100kn imas doslovno sve stranice okantirane abs-om.

I jos jedna stvar je ovdje bitna, nemora ta voda stajat tamo 7 dana krpica i brzinski se preleti, ako u WC-u nemas s cim obrisat e onda u ....

CPU: I5 2500k
GPU: MSI TF 660 OC
MBO: Asrock Z68 PRO3
RAM: 2x4gb G. Skill (1333mhz)
PSU: Seasonic 620W
HDD: SSD 180gb Intel 520 | WD Green 2TB
CASE: CM Elite 370
Ostalo: MX518, Logitech Ultra Flat, DELL U2412M, Hyper 212+

Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna
fre@k je offline   Reply With Quote