Citiraj:
Autor dada-as
Skocio sam u Gala, imaju cool igru Town Rush. A vidim da ce jos igri izdat. Uglavnom coin vrijedi 0.03, pa ako dodje i do 1% vrijednosti illuvinuma ce biti dobro.
|
Evo docekao i ja, nakon sto je coin pao sa mojih pocetnih 0.03 na 0.02, evo ga sad na 0.04. bio i na 0.5. Zasto? Pa Binance ce ga sutra listat. Znaci do jucer prekjucer to je bio trash, sad ovi objave i ode coin u nebo. I to se desava non stop s coinovima. jedna strategija je da se nahvatate tih shitcoina i cekate da ih lista Binance. To je malo rizicnija, malo manje rizicnija je ona gdje coin koji je vec na binance bude izlistan na Coinbase, tak barem ne drzite one teske shitcoine.
E sad jos uvijek pokusavam naci nacina kako znati koji ce coin biti izlistan prije svih. Pracenje twitera ne sljaka, jer kad je na twiteru pump je vec poceo i to jako. Mislim da je tu najbolje sjest, citat o coinovima i onda nekako na svoju ruku odluciti koji bi mogao biti izlistan. Jedino sto znam da ce coinbase jako tesko izlistat swap coinove i slicne koji se mogu tretirati kao security.
P.S. upravo iskopao da ce huobi japanski listat TRX, pa eto da vidimo kako su jaki japanci. Sutra navodno, malo me muce te timezone, kazu 14tog.
P.S.S. Ide TRX lagano gore i nakon ovog dropa. Za usporedbu izgleda da dogecoin reagira samo kada Elon Musk kaze, jer eto jucer izletio na Crypto.com i nije ni mrdnuo...