Pretpostavljam da su obadvije grafe u kompu koji koristiš svakodnevno, a ne na rigu.
Recimo da vrtiš igricu na 3060ti, a majnaš s 2070 u isto vrijeme to je nekih 200-220W + 150-160W cca 370W.
Puno toga ovisi o ostatku kompa, koliko guta tvoj proc i koliko imaš periferije - hardovi, ssd-ovi, ventilatori, ...
Recimo da bi neki prosjecan komp s te dvije grafe gutao cca 450-500W. Napajanje 650W bi trebalo biti dovoljno, ali bi ja u tom slucaju uzeo nešto kvalitetnije od CX-a, barem da je gold.
Ako mora biti CX onda 700 ili 750W iako ja mislim da koliko god jakog CX-a uzmeš, svaki će se previše grijati.
EDIT: Baš gledam neke testove CX-a. Napajanje je bolje nego što sam očekivao i ok se nosi s temperaturom. Problem je što i CX650 ima samo dva 8 pinska konektora (svaki na svom kablu što je puno bolje nego kad su dva konektora na istom kablu kao kod CV650). CX750 ima 4 konektora na dva kabla.
Sa CX650 bi opet trebao splitere. Za cijenu splitera uzmes nekog golda koji ce odmah u startu imati 4 konektora. Dodatno štediš neku sicu na racunu od struje, ali nakupi se to kroz godine majnanja tako da je i to plus za neko gold napajanje.