Citiraj:
Autor Hamm
U pravu si, nije. Zaista očekuješ neku veću razinu od ostalih? Ima li neka koja je iznad 3/5?
Duster sam uzeo kao najprodavaniji model među fizičkim osobama (osim logan kaj je taksisiti voze).
U ostalom čovjek je nabrojao neke normalne automobile, a dačija tu na listi nije. 
|
Dacia Sandero je dobila 4/5 2013. A Dacia Logan sad 2/5. Slažem se da je 2/5 jaako loš rezultat, ali ono što sam siguran da ti radiš brkaš starije aute, koji su dobijali 4 ili 5* prije 10 godina i misliš da je Dacia danas lošija od njih, a u tome griješiš. Stalno se rade stroži testovi i 3/5 zvjezdica danas, iako zvuči loše, nije "grobek" kao što ti glupo pričaš, jer su onda "grobeki" svi auti stariji od 7 godina, jer valjda nitko od njih ne bi sad dobio preko 3*.
Kužiš il ne kužiš? Ne kužiš, OK, nema veze, kužit će drugi koji čitaju, da ne nasjednu na gluposti o "grobeku".
Dal je najbolji na tržištu po sigurnosti? Nije
Dal je među lošijima po sigurnosti na tržištu? Je
Dal je ta lošija sigurnost danas "grobek"? Nije
Zašto su onda uvedena ta stroga pravila? Jer je NCAP uvidio da nema smisla da svi dobijaju 5* što se počelo događati i morali su početi postrožavati testove.
Da navedemo samo još neke aute koji imaju 3*
giuelitta
kia stonic
kia rio
citroen c-elysse
fiat tipo
renault megane...
ne, shit, what, why, haa...?? Megane 3*?? nemoguće!
E moguće... 3* je dobio 2014., i onda je rađen re-assesment, vjerojatno jer je Renaultovom marketingu to smetalo, pošto su ljudi poput tebe počeli pričati da je "grobek",
pa je dobio 4*... zanimljivo da je povećanje bodova bilo JEDINO u safety opremi... znači gužvanje karoserije i realna sigurnost su ostali jednaki, a auto se iz "grobeka" pretvorio u "siguran"...
Shvaćaš li sad zašto sam ti pisao da ne razumiješ tematiku? Ne shvaćaš, OK, nema veze, ovo je forum, nisi ti ovdje bitan, nego je bitno da demantiramo tvoje gluposti, da ostali koji čitaju shvate realno stane, što bi Indijci rekli "ground reality" (da, danas sam naučio taj glupi termin, pa se "kurčim").