Tema: Automobili
View Single Post
Staro 10.09.2021., 14:22   #56657
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor komer Pregled postova
Ima li tko troje djece od vas?zanima me neki veći auto,u ženin A6 dvije sjedalice idu bez brige,a treće će morati na booster.
Da li gledam nešto sa 7 sjedala ili?a obzirom da astra g nije u cvijetu mladosti,razmišljamo o drugom autu.
Gledao sam zafire,s maxove,cx9,q7,qashkai +2,i na kraju cayenne.
Da li još nešto predlažete il mi preporučiti s liste?
Svakako bude polovnjak i nakon mene neide u prodaju,ne vodim se onim kome ću ga prodati za 10godina.
Buđet nije određen,dok se odlučim koji bi bio u igri.
Majstora za svaki imam tako da se ne sekiram oko toga.
Radim cca 8k km godišnje tako da ni potrošnja nije problem.
Vozim na posao,djecu u vrtić i jednom do 2 puta na more.
Frend ima 4. djece, s Alhambre, koja im je bila premala, ali ipak veća od nove alhambre i mnogih novih autiju gdje sa 3. redom sjedala ništa živo ne stane u gepek...

Sad je prešao na VW Maxi Life.

Drugi frend ima 3 klinaca i u VW Touran su mu stale 3 sjedalice iza.

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Je dačija i sigurnost. Duster je 3/5 po euroncap? Ne bi se u tom grobeku vozio nikada, a kamoli obitelj.
Na modernom NCAPU se puno zvjezdica gubi ako nemaš u serijskoj opremi kočenje, čuvanje pješaka, sve žive senzore...

To što netko danas nema 5 zvjezdica, ne znači da ima lošu karoseriju i zone gužvanja. treba pogledati i flimiće, pa vidjeti kako to izgleda, prije nego se kaže "grobek" (ja ih nisam gledao, niti tvrdim da je Dacia nesigurna, ali koliko vidim ti si samo vidio ocjenu i na temelju toga donio zaključke, bez da znaš od čega se ta ocjena sastoji)
Elven je offline   Reply With Quote