View Single Post
Staro 10.09.2021., 13:08   #3505
Exomaniac
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2016
Imam jedan problem kojeg bi se trebao uhvatiti rješavanja, a ne znam kako da riješim stvar. Imamo ljetnu kuhinju sa strane garaže, uz koju je i špajza. No, kako je to sve zidano od betonskih kvadara i točno je uz susjednu parcelu pa nema krova puno iznad, na stražnjem zidu su nam se pojavile gljivice. I to ne sad malo u kutu, cijeli zid je postao kao mural blagorečeno.

Jednostavno, izolirati taj zid sa susjedove strane nije nikako opcija jer je ionako već sad građevina na međi, tako da se ne može niti krov produljiti malo da se ne vlaži od kiše. Tako da je jedina opcija da to izoliram i rješavam iznutra. Razmišljao sam o tome da prvo na tjedan, dva stavim unutra odvlaživač zraka na maksimum da izvuče čim više može i našpricati sredstvom za postojeće gljivice.

E, šta na zid onda stvarno ne znam, neku foliju između zida i profila za knauf, pa onda vunu između i knauf na nju onda. To mi je jedino sad palo na pamet otprilike ovako. Drugo je što mora biti uradi sam jer to baka primarno koristi (i trpa) i njezina izjava je da bude onda to prije zapalila nego pustila ikoga unutra
Exomaniac je offline   Reply With Quote