View Single Post
Staro 06.02.2006., 22:14   #34
Red_Dragon
Lost soul still wondering

Red_Dragon's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
1. SiS 620 >__<
2. mx 400
3. Fx 5200
4. GeForce 6600
5. GeForce 6800 le @ 16/6
6. 9800 pro R.I.P.
7. Trenutno opet mx 400 dok ne odlućim što ću.

Prodao sam 6800 jer sam skužio da malo igram i želio sam imati dobru ati karticu. Tada sam kupio 9800 pro koja me služila dobro mjesec i pol. Bah.

Ja sam uvjek volio igrati igre, igrao sam sve živo. Najbolje igre koje su mi ostale u sjećanju HL + ekspanzije, Blood 2, Diablo, Diablo 2, RTCW, AvP, AvP2..

Ali u zadnjih recimo 1.5 g , ne igram skoro niš ( pogotovo kad se sjetim koliko sam prije igran, nerjetko do 04:00 ) . Zadnja poštena igra koju sam igrao je HL 2. Sve te nove igre su glupe, D3, FEAR, i sl. Jednostavno sve se svodi na to tko ima veći k**** u grafici. To mi se sve skupa zgadi.

Znam da opet ponavljam što ste vi rekli ali moram. Pa gdje su igre koje su imale dušu i igriviost, gdje je igrivost kao u HL-u, priča kao u Starcraft-u. Gdje je taj horror feeling iz AvP. Ja ne znam gdje je to sve nestalo. Game developeri bi se trebali zapitati što rade. I kad je neka igra koja te zainteresira pred izlaskom, biva odgođena 110x kao na primjer STALKER. Ja osobno obožavam horror fps i dobre strategije. Ali na žalost, malo je inovacija i dobrih igra. Clive Barker`s Undaying je bio jedan dobar pokušaj zbilja dobra igra.

Na kraju bih želio spomenuti dvije igre na koje sam potratio najviše vremena
Prva je Morrowind, stvarno genijalna igra, u ničem me ne sprečava, niti me tjera da činim nešto. U svoje vrjeme odlična grafika. To je možda igra koja bi me mogla vratiti na igranje do 4:00 AM

Starcraft ustvari genijalna igra. Izašla je 1998, i još je tako jaka u multiplayeru. Koreanci su ludi. Priča mi je zakon u toj igri, i nije lagana. Kada imam vremena igram na netu for fun ( s protossima ). Također pratim Koreanske pro lige.

Sad rađe otiđem van, i naroljam se, nedo da stedim za hardware i igre.