Brembo koji kod nas imas u prodavnicama "na policama" je najgore smece. Ta njihova "value" serija je krs kakvog nema. I diskovi i plocice.
Diskovi se krive kao nenormalni, plocice skripe i pucaju (otkidaju im se komadici). I ja sam po preporucio uzeo set diskova i plocica za megana, odvezao manje od 500 kilometara i diskovi se iskrivili, nisam smio pipnuti kocnicu koliko su tresli. Volan se nije tresao nego ispadao iz ruku. Mislio sam da je losa sreca i da sam naletio na neki fals. Reklamiram, stave nove diskove i plocice, opet isto sranje nakon manje od 1000 km. Popizdio sam, ponovo reklamirao i trazio ATE. Stavljen ATE i nikakvih problema nije bilo.
Kroz vrijeme se pokazalo da nisam jedini i da nisam nikakav izuzetak. Ispalo je da je to redovna pojava kod tih "value" Brembo dijelova. Vrh ponude nikada nisam trebao niti sam posjedovao, ali pretpostavljam da je to OK.