View Single Post
Staro 09.09.2021., 10:06   #329
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
10 mjeseci kasnije i mislim da mi nema pomoci... Uspio sam naci vremena, nesto debagirati, snimiti logove i posaljem ih nVidiji kada ulovim vremena.

Cinjenica je da problem nestane tek kada disconnectam usb kabel od DAC-a i ponovno ga spojim. E sad, cija je krivica, nemam pojma... Da mi lagano ide na k sve ove mjesece - oooo ide.

I dalje samo Netflix i sluzbeni YT app (ukljucujuci castanje YT videa) imaju problem. Sve drugo uredno radi, HBO, Tivimate, Kodi, Plex, Deezer, Smarttube (alternativa YT appu).

Zadnji "uspjeh" je bio dobiti 4-5 dana funkcionalan Shield tako sto sam USB audio podesio na "stereo" umjesto "high quality stereo" i USB portove prebacio u compatibility mode. Na tren sam pomislio da sam popravio stvar jer prije sam rebootao Shielda na dnevnoj bazi. Vec neko vrijeme ne koristim nista spojeno na USB portovima (prije sam imao hub, ssd, unifying receiver). To isto nije neko rjesenje.

Kolega Lacy ima DX3 Pro pa nije spominjao da ima ovakve probleme... Jedino da probam neki random USB DAC. Ili drugi Shield :/

To be continued...

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Mene svakih par dana hebe u mozak s nekim od ova dva buga koja traju vec mjesecima. Ne znam do kad cu ih prijavljivati jer na netu se vec dosta zna o njima:
1) stock youtube app zna zastekati i sto god krenes playati, vrti sekundu i freeza se slika/zvuk. Castanje jutuba je isto zahvaceno (vjerojatno je bug s jutub appom). Internet radi i ostali appovi uredno rade.
2) netflix app zna zastekati na nacin da se film pokrene, audio ide, ali slike nema i vrti se buffering do 25% pa stane i tako stoji. A zvuk u pozadini normalno ide. Famozni buffering 25% bug.

Kod oba buga moram rebootat box.