View Single Post
Staro 06.02.2006., 21:56   #1
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Lopina s neta

Ovako:
Prica ide ovako:

02/02/06 12:48 dobivam mail s adrese maki@vk.htnet.hr mail glasi:

dali bih mozda pomogli jednome invalidu od rođena da sastavi kompjuter s vasim hard diskom ?

hvala !

totalno zbunjen pitam o kojem disku on prica i da mi nista nije jasno..ali stvarno nista...

prica se dalje grana...

sljedeci mail glasi:

ne znam koliko imate ?

ja bih bijo zadovoljan koji imate naj manji .

ako bih mi mogli pokloniti .

unapred vam hvala !

objasnjavam da imam samo dva diska od 40gb i da mi trebaju jer mi je jedan d 40gb malo...

osoba koja je slala mail pocinje biti puno hladnija i odgovara

dobro

pozdrav

nakon toga mu napisem tekst da je vrlo jadno sto se naracun invalida pokusava nabaviit pokoja komponenta...stvarno zalosno

________

osoba odgovara da moze dokazati da je invalid i ako to zelim da ce to napraviti..naravno to ne zelim jer ako odista je meni ce biti neugodno i vrlo zao...objasnjavam mu da ovidje ima donatora i neka se javi..ja bi dao napoajanje..a sada bi mogao dati i kuciste...

osoba nije znala kako to postati na forum...ili nije htjela..i trazi samo napajanje od mene..na zalost napajanje je prodano dead manu...mislim da je takav nick..imam pmove...proc, cooler i napajanje za 400kn...

da bi mi nakon toga dosla poruka..da je dobio komp..ovaj:

a to je :

MBO ASUS, s. 939, A8N

AMD Athlon 64 X2 4200+, 2200 MHz, 1 Mb c.

RAM, 1 GB, DDR 2, PC-4300, 533 MHz, KINGMAX

VGA PCI-E Geforce 7800 GTX, , 256 MB, VIVO

HDD SEAGATE Barracuda serial ATA 7200.7 400 GB, 7.200 o/min., 8 MB cache

DVD pisa�, DVD¹RW & DVD¹R, BENQ DW1625

itd

hvala ti na pomoci !

pozdrav

pronadimo sumnjivu stvar..dvije su...komp je nesto bolesno...i stvarno je tesko povjerovat da bi ga netko poklonio..a u ostalnom od kada AMD podrzava DDR2 memu?

drugim rijecima ako dobijete slicne mailove godinte u tri pm i u moje ime...eto to je to sto sam htio reci..a sada ovo pliz nemojte pobrisati..pustite da ekipa vidi...nek se zna

mali ispravak..nisam znao da neke 939 maticne podrzavaju DDR2 memu...ne pratim vise tolko rast tehnologije pa mi je ta informacija promakla
Hamm je offline   Reply With Quote