View Single Post
Staro 08.09.2021., 18:14   #5583
andreja-os
Registered User

andreja-os's Avatar

Datum registracije: Dec 2013
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Također ps mtr za RAM servis, na preporuku odnio klijent tamo laptop i navodno bio pun prašine (nije jer sam ja otvorio prije i očistio), ja mislim da je bio problem sa konektorom jer je bio jaaaaaako raskliman i da detektiraju i zamjene. Na kraju vele da je problem bio samo prašina!? i to je to. Dan,dva kasnije krepa i kažu ošla ploča.
Uzeo ga kod sebe i također, fali pol šerafa...
Nikad više tamo.
Pozdrav od Ram servisa. Evo čisto da znate da jako pazimo na kvalitetu, no greške se događaju. Ako pogriješimo spremni smo ispraviti pogreške ili snositi posljedice. Nažalost ne mogu dvojica kolega sve sami odraditi tako da smo već duže vrijeme u potrazi za kvalitetnim osobama koji drže do kvalitete kao i mi. U ovom slučaju sa ne sklopljenim laptopom do kraja nemamo izgovora, no nažalost nismo radili kontrolu kvalitete kolege koji (više ne radi kod nas) je bio samostalan u poslovima sklapanja laptopa. Iskusni kolega je radio dijagnostiku no mlađima se ostavi zadatak sklapanja. To što je laptop neispravan nije razlog da se ne sklopi do kraja.
Popravke matičnih ploča radimo cijelo jedno desetlječe, ne mogu reći da smo najbolji jer ima mlađih i novih kolega na tržištu no mogu reći da imamo puno iskustva, znanja i opreme. Sad imamo novi krug zapošljavanja i edukacij kolega pa se nadam da se ovako nešto neće ponoviti, radimo od 2009 i niti jednom nismo imali predaju laptopa koji je izvana zašaravljen a iznutra kaos .
Još jednom moje isprike klijentima.