View Single Post
Staro 07.09.2021., 20:20   #1234
IGoR_2803
Premium
Moj komp

IGoR_2803's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
20. lipnja zadnji post u ovoj temi. Igru sam kupio prije izlaska, ako ne računam diablo i starcraft serijal, valjda jedina ikad. Prvi put instalirao igru prije par dana. Jebiga, usro sam se čitajući salvu sranja po igri... ne znam je li do toga što je vani već v1.3 ili što god, ali evo - dogurao sam do dijela nakon pljačke (koji su igrali znat će) i jedino što mogu zaključiti je da je svijet ošo u kurac big time... majke ti jebem, igram igre na PC-u skoro trideset godina... zadnjih 10-15 godina naigrao sam se tavkih govana da to nije normalno. Call of duty serijal, far cry, AC, pičke matere... da se razumijemo, ima u spomenutim serijalima i dobrih igara, ali jeba mi pas da ako sve pozitivne aspekte tih igrara zbrojim, a zanemarim sranja, ovih prvih par sati cyberpunka 2077 ih pojede za doručak. Da, imao sam jedan CTD do sad, jednom mi je Jackie prošao kroz auto, ali c'mon...

sve je otišlo u kurac, to je jasno, ali sada i gaming. jebeni fortnite-ovi i pičke matere... kad ekipa sere po igri kao što je cyberpunk, ali im je ok idiotizam poput gore spomenutog hračka, onda znaš da nekaj ne valja...

jebem ti sve...

sorry na rantu, ali fakat sam očekivao govno od CP-a... drago mi je da sam bio u krivu
IGoR_2803 je offline   Reply With Quote