View Single Post
Staro 06.09.2021., 23:28   #1245
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
U tim ciframa se ipak gleda vise stvari od puke tezine. Ako hoces tezinu gledaj Xiaomi. A za te novce, kad me ne bi smetalo nositi u jednoj ruci +25 kila, plus dodaci, plus u drugoj ruci hrpu stvari, te pentrati po gradu po zgradama na vise katova, na x lokacija, uzeo bih bez razmisljanja Vsett 8+.

Za novce koje spominjes pocetni Vsett 8 ti ulazi (6800kn) mislim da je 21 kg tezak. Nista na trzistu meni poznato, nema tako dugi hod amortizera kao kod 8-ice, nisam probao 10+, ona ima podesavanje, pa valjda moze isto tako imati.

Ali Vsett 8 dok stojis na mjestu, imas osjecaj (naspram drugima) kao da sjedis na zracnom ovjesu, 8 je Citroen s hidro ovjesom, zadivljujuce udoban. Toliko je udoban i poseban osjecaj, da ga niti na jednom drugome, cak ni 3x skupljem, nisam osjetio.

Jedino sto bih prvi napravio, skinuti sve dijelove, ofarbati kod auto lakirera, pa sve vratiti. Militarija boja u kojoj dolazi, nekoga ne smeta (vidi slike) a mene ubija u pojam. Odi u Romobiliju, ili ducan koji ga blizu tebe drzi. Navodim prvi, jer znam da je izlozen. Probaj pa vidi od svih modela, dal ista ima takvu udobnost po gradu. Za 8 je obavezna dodatna kupovina lampe, jer seksi Led stanga, mada izgleda super atraktivno, jako slabu funkciju u nocnoj voznji ima.

...

...

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 06.09.2021. u 23:34. Razlog: zjev, zjev, padaju slova....
Visage je offline   Reply With Quote