View Single Post
Staro 06.09.2021., 22:28   #5478
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
@ Trekkie: Ajde ne brini, pojavit ce se i tvoj SSD, a i ostatak kompa

@ Nikky: Ma kakva nervoza pa forum je da se raspravljamo kaj ne hehe. Ne znam za ostale ali ja nista tu nikom ne zamjeram, realno na kraju price svi imamo svoj hw koji cemo koristiti i paziti ili potrgati na nacin na koji nam se cini najbolji

@ Max: Ideja je ali kao što je Stef rekao pitanje kaj se stvarno dešava "ispod haube". A ovo moje particioniranje je islo vise u smjeru da su SSD-i toliko jeftini da se vise isplati uzet dupli kapacitet za 20% vecu cijenu i ostaviti da zjapi prazno, particionirano ili ne Kad sam vec uzimao m.2 jednostavno je bilo neisplativo uzeti 128 kad je 256 bio samo nijansu skuplji (a realno bilo bi mi i 64 dosta vjerovatno). I btw nisam ni ja detaljno to proucavao ali ovo moje je u mojoj glavi neka "safest" varijanta sa kojom ja spavam najmirnije, što ne znaci da je tocna niti ispravna Kao što i Trekkie preferira i vjeruje mehanici a ja ne vjerujem vodenim hlađenjima u nikakvoj konstelaciji, sve su to na kraju price neki ukusi i preference (ili možda osobne brije) Npr. mogu meni svi tu sad nabacati 100 analiza kako su vodena hlađenja super i kako u 99.99% slucajeva ne propišaju, ali dok god postoji 0.01% šansa da to negdje ipak propiša ja nema šanse da to stavim u komp
Alien_200581 je offline   Reply With Quote