Tema: Motori
View Single Post
Staro 03.09.2021., 08:14   #964
markecSMB
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor hash Pregled postova
Kak ide ekipa? Kontinentalci jel sezona ide prema kraju ili nema stajanja?

Ima netko za preporuciti kakvu poludnevniu,jednodnevnu,dvodnevnu rutu oko Zg. Tamo, klopa, spavanje ako je vise dana pa nazad. Neke sporedne cestice, bez autoputa ako ne mora i slicno.
Uspjesno odradio Bihac pa sad gledam kaj bi dalje.
Jebe me slobodno vrijeme i vidim ako necu imati neki *.xls sa mogucim rutama dalje od Samobora necu dogurati
Sad sam na bliskom istoku, zaustavio projekt od 150+ M€, izazvao ogromni međunarodni incident jer ne želim potpisat gluposti

Jedino što bi me opustilo bi bio dobar pass oko žumberka s Mt09.

Moj pass je do Bregane, pa lijevo, može se u Stojdragi, divljim vodama fino pojest, pastrva il dobar zagrebački. Pa onda oko žumberka cijeli krug do Krašića....ja se vratim do Samobora

Znam svaki mm tih cesta, al ni ja ne divljam prvi pass jel ima pijeska, na nekim dijelovima je cesta loša. Ne divljam ni di je naselje.

Druga ruta mi je po ljetu zagorje, kad je sve oko mora po ljetu prepuno torista....otić oko trakošćana, slikat se pred zatvorom u lepoglavi, po zagorju di god jedeš je super.

Defenitivno meni najdraža kratka ruta u HR je od Grobnika do Gornjeg jelenja, pa dole se spustit. Tamo na 2.9/2.5 i ljeti mogu istopit SS22 do kraja.
Nema nikog ni ljeti.

Ne znam kako je u Hr sad vezano za stanje na cestama vezano za turiste i koronu jer sam na usranom bliskom istoku već dva mjeseca, nadam se da ću dobit relese i da sam za dva tjedna doma pa da uhvatim još malo ljeta za vožnju.
markecSMB je offline   Reply With Quote