Citiraj:
Autor Ziiky
Rijec je o Luminus SST-40 ledici koja je u rangu cree xm-l2 koju je cree plasirao negdje 2012-2013.
Za tu lovu svakako se moze dobiti i birati nesto od renomiranih proizvođača sa ugrađenim zadnjim krikom tehnologije u vidu Cree XHP 70.2
Ali poklonjenom konju se ne gleda u zube 👏👏
|
Pozdrav!
Mene isto zanimaju svjetiljke feniks.Po linku od kolege imaju mrezu distribucije i vjerojatno trgovine u Hr.
Prije nego krenem zamolio bi te za objasnjenje ovog komentara. Koji su to renomirani proizvodaci? Molim te navedi jos neke osim ovog cije proizvode posjedujes.Da li imas prakticnih iskustava sa drugim renomiranim proizvodacima?
Ako fenix to nije koliko zaostaje za njima i koja je razlika tehnologija./.kvaliteta?
Zanima me baterija za koristenje vani...100$/€..no moze i 60 ako ide na akciji ili nacinom kako si ti kupovao.
Koliko su dobre fenix u tom rangu?
I jos nesto..trgovina ima u ponudi i drugog proizvodaca..taj ima garancije 5god. Opravdano?
I nesto o tehnologiji...imam svjetiljku NEBO 40-400lumena..no problem jest sto prekidac zakazuje..i to vrlo brzo nakon kupovine.Po ljetu jos i radi..ali hladnoca je problem.Imaju li temp.razlike utjecaj na to?
Svjetiljke koje sam prije imao su imale "mehanicki", fizicki prekidac i nije bilo problema...pa ako ces imati vremena pisati molim te napisi nesto i o tome.
Drugu temu pocinjem citati..pa ako je vec objasnjeno nesto isprika.
Molim te kada imas vremena pisi.
Hvala