View Single Post
Staro 02.09.2021., 01:10   #195
Exy
Premium
Moj komp
 
Exy's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: Zagreb, Črnomerec
Postovi: 2,011
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Nope. Windowsi ne mogu pratiti sav potencijal koji Studio ima. Sumnjam da će 11 nešto popraviti. Ostatak Surface ponude također ne radi ništa bolje. Laptop dio nema greške, ali sve što je touch based je i dalje srednja žalost. Hardver je daleko ispred softvera, i kako sada stvari stoje, ni s 11 neće biti nekog bitnog pomaka. Nadam se da se varam i da ovdje ima koji korisnik Surfacea da javi dojmove.

I na Surface Pro je tako, on bi trebao biti 2in1 ali tablet dio nikad nije funkcionirao kako treba zbog slabe optimizacije Win10 za to. Tablet mode postoji ali je prilično jadan. Što reći za OS u kojem moraš koristiti registry hack da bi došao do touch friendly file explorera.
No ono što je zanimljivo je da čitam masu ljudi koji tvrde da je sa Win11 surface u tablet modu napokon postao uporabljiv. Ima i preko nekoliko članaka koji govore o novoj okrenutosti Winsa touch uređajima:


https://www.digitaltrends.com/featur...e-surface-pro/
https://www.windowscentral.com/windo...roved-snapping


No ono što je smiješno, pošto je to Microsoft, je što na PC-u sad neke stvari nemaju smisla jer su optimizirane za touch
Exy je offline   Reply With Quote