View Single Post
Staro 30.08.2021., 19:58   #34
TROLL
Registered User

TROLL's Avatar

Datum registracije: Nov 2020
nisam do sada imao sup, ali od iduće godine ga moram imati... tu gdje ljetujem na plaži koncesionari imaju aqua marina monster... ne znam da li je jedan koncesionar na tri mjesta ili su tri koncesionara i svaki ima po par monstera... nisam ga isprobao jer ne želim dati za najam cca 150kn ali izgleda kvalitetan pošto ih godinama imaju u uporabi... znači čitav dan su u vodi... vjerojatno su kvalitetni ili svake godine kupuju nove...

ako se netko baš razumije neka napiše kakvu crticu... ne zanimaju me lidl, kaufland itd...

dao bih od 2500 do 4000kn... kako što ubodem... možda bih prvih dan/dva i bio početnik, ali nakon toga bih pičio po desetak km dnevno s njim...

pročitao sam par sajtova i foruma, ali nema baš puno o toj tematici... znam da u kompletu ide najjeftinije veslo i da to treba aftermarket u neko pošteno, te sam upoznat da je tehnologija varenja superiorna tehnologiji ljepljenja... što je uži to je manje stabilan, ali brži...

jedan poznanik mi hvali lidlov mistral, ali on nije vozao ništa osim toga, a dobro znam dok se nešto ne može usporedit da i ono loše prolazi pod dobro...

ajmooooooooooooooo s sugestijama...

mall.hr ima aqua marina dosta u ponudi koji mi izgledaju OK i cjenovno su ok, ali otvoren sam za sugestije...
TROLL je offline   Reply With Quote