Tema: Automobili
View Single Post
Staro 29.08.2021., 12:08   #56516
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor murina Pregled postova
Proživljavam istu situaciju sa jednosmjernom ulicom i ispred kuće u kojoj živim i u ulici gdje su mi starci (gdje mi je ured). U obje situacije nam je parking pod 90 na cestu, nepregledno radi parkiranih auta na cesti. Ekipa hladno vozi i preko 60 gdje je mene ozbiljno strah brže od 30 (vozim 20). U oba smjera naravno. Osim klasičnih krkana, najgore su mame koje voze djecu u vrtić, koji je na toj cesti i isto ima nepregledan prilaz.

Ja tu po ulicama gdje su kuće i gdje znam da ma djece, pasa, mačaka, biciklista, rolera te ostalih smetala po cesti vozim 30 km/h. Ne zajebavam se. Usporim i bmk. A to kaj veliš, da ima debila koji se zlete makar 80km/h i to kroz suprotan smjer.

Par puta sam pisao i na policiju koja je i par puta stavila patrolu i jednom drota na motoru ali na sat-dva.

Ozbiljno se spremam doći u PU Samobor i objasniti da ću im provajdati hranu, cugu (voda/sok) i WC tjedan dana ako će biti tamo od 6-21h svaki dan. Nek se rotiraju.

Da bi stvar bila bolja u suprotnom smjeru se voze i susjedi s početka ulice. Pitao sam baju u Audiju kako ga nije sram ali me tele mutavo samo gledalo bez shvaćanja za kaj bi njega to točno trebalo biti sram.

Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 29.08.2021. u 12:23.
Hamm je offline   Reply With Quote