View Single Post
Staro 28.08.2021., 23:11   #2273
dadoremix
Premium
Moj komp

dadoremix's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor Tarjan Pregled postova
Ja da uzimam sada samo bi gledao gdje ga najlakše vratiti ukoliko se pokaže mućkom. Ali sam odustao od puhala/usisavača. Lišće skupljam kosilicom s košarom :-)

Unatoč što na webu i dalje stoji info kako u roku 30 dana možeš vratiti ... bla bla bla .. ode na servis, što i svi znamo ovdje koji pratimo LIDL i parkside
Došao, dobar jutar .. nisam zadovoljan .. i onda krene blagajnica .. e kad ste sad sve usisali, sad bi vi vratili , e zbog takvih smo uveli servis jer ste bezobrazni
Odmah mi puko film i reko .. ajd uzmi onu paletu tih puhalaca i ajmo na poso kod mene, jer lišća još ima, pa koji napuni torbu .. moj je a ostalo si vozi.
Prebacila me dalje nekom dečku, koji isto veli da si kupio, i da vreču napuni, da je ok .. i jebaj ga .. kao 3tj pa ču dobit drugi .. pa opet novih 3tj ako nebude dobar ili radit kemije na torbi, jer mi vuče da torba duši motor i nejde dalje ..
Eto kad si lijen i potrošit 1h više, i još ušparat 50kn , koje bi naravno potrošio na gorivo za VŽ

Al da .. i ja sam razmišljao o nekoj električni kosilici, da pokupim lišće i bok .. ostalo odrađuje husqvarna 315x i za sad nema još neki robot koji bi odradio lišče
dadoremix je offline   Reply With Quote