Citiraj:
Autor Nbdy32
Neznam točno di sam pisao o isplati ETH-a i ovim novim feejevima ...
Uglavnom na 0.5 isplate uzeo mi je 0.00256,što je puuuuuuno manje nego kad mi je sa 0.05 uzeo 0.00131 ...
Pa tako da znate,probajte si narihtati optimalnu mjesečnu isplatu, ili derite dok ide,pa onda si kliknite za isplatu ...
|
Stvarno neznam kak si ti dosao do toga da ti je sad ista jeftinije kod prebacivanja etha.
Prije nisi placao nista ak ti je isla isplata s poola npr sa ethemine na 0.1 znaci platio si 0
ktome kak mozes uporedjivat 0.005 i 0.5 pa nije transakcija skuplja 10* puta ak saljes 10 puta vise etha.kosta isto sto zanci da je sad barem dupljo skuplje nego prije. ktome prije s poola bilo 0 za transakciju
ktome 1 vega za mjesec trenutno nakopa 0.031768 ETH znaci ni za 1 godinu nebu nakopala tih 0.5 sto spominjes. nemaju svi 50 kartica na tavanu

i opet se vracamo na pocetak .tih 0.5 po starom nebi platio nista prije a sad si morao platit i neznam sta je tu puuunoo bolje...
Ovo oko naknada je katastrofa sto su napravili.... neko s 1 karticom je osudjen kopat mjesecima prije isplate.
npr 1 vega mora kopat 4 dana samo da pokrije cijenu dansnje transakcije. 580 znaci mora kopat 7 dana samo da pokrije transakciju. znaci ni nakon mjesec dana nemre napravit isplatu a da mu ne uzme za isplatu s poola 25%.ak oce uc u nekih normalnih 1-2 posto skoro godinu dana mora kopat
mozda ja negdje krivo nesto radim pa cu rado poslusat ispravan nacin gdje mi je sad nesto jeftinije nego prije . a prije me je kostalo 0 ak je islo s poola 0.1 eth.
svi koji imaju manje od 10 kartica jedino mogu otvorit binance i tam kopat i to im je jedino rijesenje jer ne placaju nista i imaju svoj nakopan eth svaki dan.
Problem oko binance je sto se moras registrirat dat osobne podatke itd. ak netko zna nesto slicno binance poolu gdje mozes odma prebacit nakopan eth u npr xrp ltc ada bch ili neki drugi coin kojem su transakcije u centima ili free slobodno neka mi posalje pm ili napise ovdje.