Citiraj:
Autor thunder11
Meni u utorak dolaze instalirati opremu i provoditi kablove, kako kod susjeda...bit ce kanalice.
Stari, 1Gb internet sam čekao 15godina i 3 selidbe u različite dijelove grada, sa kanalicama neka ide gdje god ga nosi inspiracija 
|
Super, uživaj

Ja imam 60/10 i trenutno sam zadovoljan. Vjerujem da onome kome treba 1gbs internet da će pristati na sve.
Ja sam napisao svoje iskustvo da bi se znalo kako to ide, ako nekoga bude zanimalo.
Kada sam se dogovarao oko usluge rekli su mi da će tehničar probiti malu rupu i da se instalacija gotovo ne vidi. I onda mi bane i kaže da mora staviti kanalice i da ih ne lijepi već buši rupe kako bi ih pričvrstio. Da ima samo te veličine i da manje ne stavlja, politika firme. Niti ne lijepi kabel kao što radi HT u nekim gradovima. Kabel je žut, ako nekoga zanima. Rekao mi je da i je politika firme da ljudima se ne govori što ih čeka jer kada bi im rekli bilo bi još više odustajanja. Ovako banu, pa ako prođe prođe.
Također mi je rekao, da mi može probušiti rupu, provući kabel i da onda sam radim što želim, ali u tom slučaju ako bude neki kvar, ja plaćam popravak itd.
Eto, toliko.