View Single Post
Staro 26.08.2021., 20:04   #1106
Alfredo nr.3
Premium
Moj komp

Alfredo nr.3's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor warlock25 Pregled postova
Sorry ali dobro ti je rekao.Covjek je dofuro kanalice da ti stavi optiku i ti cjepidlacis kaj nije 10mm nego 15mm?Mislim da je za tebe pokucni ili parica najbolja.Shvatio bi da je htio stavit kanalicu od 5cm ali zbog 5mm cjepidlacit.LOL
Ovako, ja sam pustio u podu malo prostora da prođe njihov kabel, tehničar je rekao da to ne može tako da mora staviti kanalice itd. Jednostvano, meni je vizualno to neprihvatljivo. Ako žele staviti kanalice nek stave najmanje koje postoje ili neka lijepe kabel kao što radi HT. Ima načina da se uvede optika da se ne naruši vizualni izgled prostora.
Već mi godinama nude optiku, ove godine su bili najbliže da prihvatim ponudu. Da je njihov tehničar mogao udovoljiti mojim uvjetima, imali bi me kao korisnika, ovako ništa. Kako ja to vidim, oni su na gubitku. Ja bi njima plaćao račun, ne oni meni. Ako žele moj novac, nek se potrude vizualno minimalno narušiti izgled mog prostora.
Internet imam koji je dovoljno brz i nemam potrebe za optikom. Prihvatio sam njihovu ponudu jer je bila cijenovno u redu. Često me zove A1 i nudi optiku. Uložili su puno novaca da uvedu optiku u cijelo naselje pa stalno vrbuju. Kad budu popravili instalaciju možda budu imali više korisnika.
Alfredo nr.3 je offline   Reply With Quote