View Single Post
Staro 26.08.2021., 11:34   #2838
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
A to je jedan od razloga zbog kojih želim ić ća sa OnePlusa, miču stvari koje su defaultno podržane u androidu, i skroz se oglušavaju na korisnike koji im prijavljuju kvarove i traže da poprave to, a toga ima dosta na OP5T, svakim updateom sve više, a očito i na Nordu još više... Okej mi je ako updateom nece dodat ništa novo na uređaj, al barem nemoj pokvarit/micat ono što je radilo...

Znaci u OP ako nešto ne radi, nemoj se nadat da ce ikad radit. A nešto što radi možeš očekivati da ce ubiti sa Updateom, bez najave il change loga. Npr na OP5T kao podržava Camera2API, ali ga zapravo nikad nije podržavao, i ima thread sa cca 1000 postova na njihovom forumu nitko se nije niti oglasio.
Ono što mi se sviđa je, OP ima daleko više opcija nego recimo HTC ili Sony Xperia 5 II, nisam našao neke zamjerke da bi me tolko odbilo od OPa, čak sam ugodno iznenađen, ono što mi je bilo kao šaka u oko, to je IOS i neke totalne dječje gluposti prek kojih teško mogu preći, tak da je android još mila majka; hoću reći, da od goreg, uvijek postoji još gori.. Na svakom smartfonu čovjek nađe neke mane dok je softver tj OS u pitanju, pitanje je samo u kojoj mjeri to čovjeka smeta odnosno kolko je tolerantan prema istomu..
Nordu 2 opraštam neke stvari, pošto sam ga nabavio za dobru cijenu.. A sad zamisli dok neko iskrca za 6-7tkn za flagšip, pa ga dočekaju slični problemi o kojima ti govoriš..

HTC ima najispeglaniji OS, tam teško da čovjek nekaj nađe a da ga baš nekaj smeta.. Imao Xperiu 5 II flagšip smartfon i dok napravim usporedbu sa midrenđ smartfonom, potonji nekak lijepše i fluidnije radi, a čak i manje bugova ima neg Xperia 5 II nakon par updejta..

Nego, dok nađeš smartfon koji je blizu savršenstvu po pitanju softvera, molim da mi javiš, jer i ja tražim isto takav
zvonac je offline   Reply With Quote