Citiraj:
Autor OuttaControl
A to je jedan od razloga zbog kojih želim ić ća sa OnePlusa, miču stvari koje su defaultno podržane u androidu, i skroz se oglušavaju na korisnike koji im prijavljuju kvarove i traže da poprave to, a toga ima dosta na OP5T, svakim updateom sve više, a očito i na Nordu još više... Okej mi je ako updateom nece dodat ništa novo na uređaj, al barem nemoj pokvarit/micat ono što je radilo...
Znaci u OP ako nešto ne radi, nemoj se nadat da ce ikad radit. A nešto što radi možeš očekivati da ce ubiti sa Updateom, bez najave il change loga. Npr na OP5T kao podržava Camera2API, ali ga zapravo nikad nije podržavao, i ima thread sa cca 1000 postova na njihovom forumu nitko se nije niti oglasio.
|
Ono što mi se sviđa je, OP ima daleko više opcija nego recimo HTC ili Sony Xperia 5 II, nisam našao neke zamjerke da bi me tolko odbilo od OPa, čak sam ugodno iznenađen, ono što mi je bilo kao šaka u oko, to je IOS i neke totalne dječje gluposti prek kojih teško mogu preći, tak da je android još mila majka; hoću reći, da od goreg, uvijek postoji još gori.. Na svakom smartfonu čovjek nađe neke mane dok je softver tj OS u pitanju, pitanje je samo u kojoj mjeri to čovjeka smeta odnosno kolko je tolerantan prema istomu..
Nordu 2 opraštam neke stvari, pošto sam ga nabavio za dobru cijenu.. A sad zamisli dok neko iskrca za 6-7tkn za flagšip, pa ga dočekaju slični problemi o kojima ti govoriš..
HTC ima najispeglaniji OS, tam teško da čovjek nekaj nađe a da ga baš nekaj smeta.. Imao Xperiu 5 II flagšip smartfon i dok napravim usporedbu sa midrenđ smartfonom, potonji nekak lijepše i fluidnije radi, a čak i manje bugova ima neg Xperia 5 II nakon par updejta..
Nego, dok nađeš smartfon koji je blizu savršenstvu po pitanju softvera, molim da mi javiš, jer i ja tražim isto takav