Tema: Automobili
View Single Post
Staro 24.08.2021., 16:06   #56426
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Po meni, najveci faktor u kupovini auta je psiha. Onda potreba. Opce poznato je da pola balkana kupuje auto koji mu ne treba ali ga zeli. Netko iz gusta netko "za raju". Ja kupujem auto iz potrebe i da sada uzimam auto kupio bih E klasu ili BMW 5. Zato jer zimi vozim duge relacije i uz Citroen C5 X7 kojeg imam, naudobniji mi je Merc E i Audi 6 pa nakon toga BMW 5. Ta tri mi uz udobnost nude tišinu na autocesti, premium materijale i puno prostora što u kabini što u gepeku. Ima naravno automobila s više mjesta, mozda Škoda Superb, ali nema mi udobnost Merca E. Doduse nisam vozio Superba, vozio sam se u njemu 30km, ali vec u startu se vidi da nije ta udobnost. Passat necu ni spominjat, leđa su me boljela 2 dana nakon što sam odradio Rovinj- Beč u komadu. Ali ima mjesta i veliki gepek. Svaki ima neki plus i minus i bitno je da odabereš sta ti je bitno kod automobila prije kupnje. I naravno, može li tvoj budžet izdržati to što želiš. Ako nešto baš trebaš (ili ludo želiš) snaći ćeš se za troškove bar neko vrijeme dok ti ne dosadi.

Poslano sa mog SM-A600FN koristeći Tapatalk

Zadnje izmijenjeno od: spawn. 24.08.2021. u 19:31.
spawn je offline   Reply With Quote