Tema: Automobili
View Single Post
Staro 24.08.2021., 13:54   #56425
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Slaba šema ako nema prebite pare i dužan cijelom gradu.

Pa zašto bi netko morao kupiti bmw da ima neki iznos koji je dovoljan da se takav auto kupi.

Ja prvi nebi nikad.
Ako sam te dobro dešifrirao šta želiš reći, pitaš se zašto bi netko sa zadnjim novcima kupio BMW? To si u pravu, takvi su budale, ali su budale i oni koji kupe Škodu zadnjim novcima. Marka auta nema veze sa time, zar ne?

Citiraj:
Autor Elven Pregled postova
Lowrider ga je bolje skužio, šema mu ne ide više dobro, išla je, ali je prestao ljudima isplaćivati "dividende" i vraćat pare, pa posuđuje da vrati i da plati troškove života... Uglavnom ovo je predaleko otišlo, ne da mi se o njemu pričati, samo sam ga dao primjer kao čovjeka kojem je BMW bez M paketa sranje, Octavia je sranje, a on sam nema prebite pare, iako se kurči da ima milione.

Kupit BMW-a i "moć si ga priuštit" nije isto. Bio je jednom jedan nogomenti manager, online, hattrick, imao si tamo Divine igrače (20/20 ocjena), i mnogi su ih mogli kupiti, ali jako rijetki su si ih mogli priuštiti (plaća).

Kao drugo, ako netko ima milione, zašto bi morao kupovati BMW-e, Mercedese, Audije, Astone... ? Doslovce znam ljude kojima puca K za auto i imaju tonu para, a voze Peugeota. Vjerojatno ih ima i koji voze Škodu.

To što ih ti ne možeš shvatiti, apsolutno nije njihova briga. Siguran sam da postoji i puno ljudi koji ne bi mogli shvatiti neke tvoje želje ili ne želje. Možda netko ne može shvatiti zašto ti voliš nogomet i zašto bi išao na gostovanja i trošio vrijeme (ako ideš) ili na skakanje padobranom, paraglding, karting, whatever...

Procjenio sam da imaš dovoljno godina da bi morao znati da nemaju svi ljudi iste preference.

Iako se ja generalno slažem s tobom. Svatko tko je odradio put od barem 300km u premium autu, zna za šta su oni rađeni.

Volvo, Merc, BMW, valjda i Audi (nisam ga dovoljno vozio, samo po gradu), su napravljeni na max udobnost na dugim putovanjima, počevši od sjedala.

Ja imam Golfića sa "top" sjedalima, ona Ergoactive, imaju i masažu... tvrda su za popizdit na dugim putovanjima i nakon nekih 2h već me lagano živciraju. Da moram vozit 600km (a budem uskoro, pa vam mogu javit), brijem da bi popizdio.

Kad sam isti taj put vozio sa Merc C klasom sam se preporodio i shvatio zašto ljudi daju te pare za Merca. Odradio put od 300km tamo i nazad u jednom danu bez da sam osjetio. S Golfom sam isto odrađivao taj put u jednom danu, ali bi osjetio posljedice tog putovanja.

S BMW-om 5-ca G30 nisam bio toliko oduševljen kao s Mercom, ali nebo i zemlja u odnosu na Golfa.

S Volvom (S60) sam išao na put od 700km u jednom komadu, isto nikakvih problema, osim što mi ga bilo muka vozit (120ks, a jako težak prednji kraj), ali da je bio D3 ili D4 to bi bila duga priča, svejedno se nisam umorio.
Ne volim nogomet, ali razumijemo se.
Koliko sam skuzio, na ovoj temi se okupljaju ljubitelji automobila, pa ti tamo neki milijarderi koji voze Fiate ne vjerujem da dolaze tu komentirati

Gesendet von meinem SM-G991B mit Tapatalk
WraGG je offline   Reply With Quote