View Single Post
Staro 22.08.2021., 15:04   #5224
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Lynnfield Pregled postova
Asus TUSL2-C nema notcheva na AGP utoru prema tome je AGP Universal. Vidim da nema problema s tom kombinacijom Voodoo-a i ploce.
Tako je, ako nema notcheva na AGP slotu onda prima sve ... idealno za one koji vole eksperimentirati

NAVODNO je bilo slučajeva tamo negdje početkom 2000-ih gdje su ljudi ukopčali grafičke u matičnu i ova bi ih skurila ali moram priznati da nisam nikad čuo ni vidio takav (dokumentirani) slučaj. Jedna od onih urbanih legendi onog vremena, ali tko zna...

Ono što me najviše iznenadilo je moja prethodno-spomenuta Asus P4B, koja odmah ispod AGP slota ima crvenu LEDicu. Iskreno, ne bi je primjetio da nije bila uvijek ugašena, pa sam otišao pogledati u manual čemu to uopće služi. Naime, pokazalo se da je to AGP Warning LED, koja se pali stavljanjem nekompatibilne, AGP 3.3 grafičke, u AGP 1.5 slot. Stoga, IPAK nije samo legenda ... bilo je onih proizvođača koji su se malo zbunili i krivo označili svoju grafičku (ili je možda nisu označili uopće?) jer u protivnom ne bi bilo ni potrebe za AGP LEDicama za upozorenje...
  Reply With Quote