View Single Post
Staro 22.08.2021., 14:14   #4848
mate_j
Registered User
Moj komp

mate_j's Avatar

Datum registracije: Feb 2021
Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
Evo stigla je i moja mrcina. Jedva je stala u kuciste, sto se vidi i na slikama . U jednom trenu sam se toliko uspanicio pa sam pomislio
da cu morati ili maknuti hdd cage (sto ne dolazi u obzir) ili uzet u ruke ubodnu pilu (sto ne dolazi u obzir), ali nekako sam je uspio ugurati

Situacija koju sam ja imao, ali ne sa GPU nego sa hladnjakom za CPU. Kučište je podržavalo 15mm a ja sam bez gledanja uzeo 17mm dužine hladnjak Ali eto, kučište je na stranici imalo izolaciju za zvuk od kojeg milimetra, pa kad sam izrezao lijepu kockicu toga sve je savršeno usjelo.
OT- Mene je pogodila 3060, prešao sam sa 2060, tehnički gledano ni velika nadogradnja ali takav splet okolnosti me pogodio, pa hajde dobro je ispalo na kraju, iako za 1440p koji imam Ti je puni pogodak. Izvedba sa tri venta kod tebe pa pretpostavljam kako drži dobrih prosječnih 60c kad se nešto pokrene, koliki clock drži u prosjeku?. Jel bi htio nabaciti koji benchmark kao ja ovdje, pa da vidim sintetički kako to izgleda u razlici dva znaka više RT? Kako se izvodi sa tom beštijom, si uspio što pokrenuti?
mate_j je offline   Reply With Quote