ovo sam već pokušao riješiti na jednom drugom forumu ali nisam uspio, zato ce biti tu nekih copy/pasteova u ovom postu:
Upomoć. Imam 2 particije. Na D je Win XP koji radi ok. Na C je bio win2000 kojeg sam htio izbrisati i staviti još jedne winXP! No pri instalaciji nije mi uopće PONUDIO formatiranje i završio sam sa 2 windowsa na 1 particiji. Pokušao sam opet reinstalirati i opet isto sranje. Onda sam popizdio i ušo u windowze i ručno sa select/delete obrsisao sve foldere na problematičnoj (C) particiji. TAko da sada nemože ući ni u jedan win na C particiji. Sad sam išao reinstalirati i ono kad trebam odabrati particiju za fresh copy of win, on mi uopće NE pokazuje C particiju kao mogućnost instaliranja wina tj. formatiranja. Ovo mi je zajsta velik problem! Molim pomoć. Želim formatirati i staviti winXP na C particiju. HELP
NEXT POST:
gle, prije bootanja ja imam opciju biranja koje windowse oću! od instaliranih
NA D: imam WinXP (sve u redu)
Na C: imam Win2000 i winXP
kužiš?
e sad, ja želim formatirati C particiju(i staviti win xp na nju), sa D particijom je sve u redu
i sad ja stavim winxp cd i pocnem postupak.... i kada biram na koju particiju želim fresh copy of win NE nudi UOPĆE C, samo se vidi D koja je u redu i koju ne želim dirati!!
NEXT POST:
@anthrax sve sam na C ručno izbrisao jer sam poludio jer prije ovog problema postojao je drugi, dok je on još sce očitavao ok, taj je problem bio: kada sam išao instalirati winxp na C željeći da mi ponudi format drive opciju(što inače nudi, zar ne?) on mi ju NIJE ponudio već je xp-e instalirao i ostavio postojeće 2000, ponovio sam proces i opet nije ponudio format drivea. Tako su se našla 2 windowza na 1 paticiji!
A nije da sam debil i da sam nešto previdio jer sam već reinstaliravo windowse i formatirao usput n puta.
samo nikad nisam išao xp stavit umjesto nekih drugih
help
e, sad, nadam se da ste shvatili u čem je problem, molio bih pomoć a onaj tko riješi je CAR