View Single Post
Staro 20.08.2021., 18:36   #1631
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
@Bubba, smatram da si odavno prerastao vjerovati u savršena rješenja. Seamless integracija unutar istog ekosustava? Po defaultu je uvijek, što može krenuti na gore, krenut će na gore. Ah, silly me, pa ti mora da vjeruješ u Murphya.
Ocekivao sam kada su to mogli Blackberry prije 10+ godina i Windows Phone nesto kasnije, da ce stvarno 2021. to moci i sam Google. Silly me. Vidis da sto sam stariji sam postao sve romanticniji...

Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
Hvala Bubba, a i calypso, borim se sa pronalaskom nasljednika OP5T, upravo si mi izbacio 5a iz jednadžbe
Vec su ti rekli, ali mi pricamo o 4a.

Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
E sad kad si ti ispustio dusu, da i ja ispustim dusu oko tog Pixel 4a kojeg sam koristio ravno pola godine i onda kupio Samsung S10e sa kojim isto nisam zadovoljan, al barem radi kako spada...
Wow, sad vec lagano imamo ljudi za fan club.

Citiraj:
a) Problem sa prikazom brojeva kod poziva sam i ja imao... Islo mi na zivce totalno... History isto spor u 3 materine... I isto mi se par puta mislim desilo da nisam mogao uopce odgovoriti na poziv, nego sam morao ugasit ekran, pa upalit i tek onda bih mogao odgovoriti na poziv...
Znaci zaista je feature. Kul!

Citiraj:
d) Whatsapp kamera - kada god bih upalio kameru i slikao iz Whatsappa, da bi okinuo sliku mu je trebalo doslovno po 20-30 sekundi...
Hahah, da, to mi je isto kul "feature". Samo rijetko sam na tome, ali da, potvrdjujem!

Citiraj:
Autor Libertus Pregled postova
Ako sam dobro shvatio, želiš na istom widgetu vidjeti događaje u dva kalendara?
Ne, ne, to radi po defaultu. Ono sto mene muci je sto ne mogu imati evente iz Work profila na tom widgetu...

https://support.google.com/work/andr.../6191949?hl=en

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Cekaj 10 mj i i13 pa razmisli o tom potezu. Ili ces ga brzo prodat ili ces bit puno zadovoljniji nego sad.
Opirem se tome... Ali izgleda da je neizbjezno.

Citiraj:
Autor vex Pregled postova
Bubba, susjecam s tobom, ali smijesno mi je bez obzira kako pises

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote