View Single Post
Staro 18.08.2021., 22:02   #5188
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Evo dosle danas još neke stvarcice za XP/c2d konfu, sad je sve na hrpi... Exy je kriv za ssd

A došli su također i power switchevi za ZombieVistu. Evo prvo par slikica iz raznih faza izrade prije nego krenem sa lamentacijom.

Vecinu stvari sam preskocio slikati jer bi tolko kolko bi radio i slikao te gluposti sa kojima sam se bakcao, od puknutih "srednjovjekovnih" plastikica koje je zub vremena malo previše naceo pa do raznoraznih gluposti od kojih je najgori bio cable management. Na kraju ipak nisam otišao na sata-u.

Sve u svemu opirala se svojski ali na kraju joj nije bilo spasa. Zadnji trzaj joj je bio kad kod finalnog sklapanja gumb za power nije htio sjesti na svoje mjesto jer je ovaj novi bio malo duži nego onaj originalni. Presudio sam i njoj i tom gumbu sa nožem i nakon te "estetske" korekcije sad sve konačno dela kako spada. Nedaj bože da budem morao zamjeniti disk ili optiku jer su kablovi u tom desnom djelu kucista posebno zabavno složeni ali osim toga (i sitne korekcije položaja cd-roma) goropadnica je ukrocena, iznutrice su u novom kejsu i sve radi kako je radilo i prije transplantacije.

Sutra testiranje FX i V1 i možda malo krene i c2d projekt konacno...
Alien_200581 je offline   Reply With Quote