Tema: Automobili
View Single Post
Staro 18.08.2021., 16:59   #56280
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor vex Pregled postova
Nisam htio tebe direkt , nisi jedini , ali u pravu si. Nije gospodski .

Ovo što se tiče km u švabiji. Pusti te priče, neće ti direkt u auto kući skidati km nego ekipa koja im proda staro za novo. Kupiš novi auto, voziš 2 god, stavi se blokator km koji od 10 000km ubilježi 1000 ili 2, ovisno kako namjestiš. NEMA tog uređaja ili servisa koji će to pronaći. i nakon 4 god auto ima 30 000km a zapravo 100. Deaktivira se kad odeš na serivs. Servisi uredno odrađeni, imaš žig, upisan u računalo, papir od TUV. I onda mijenjaš auto. Pričao mi jedan turčin gore. to se radi masovno. ali nitko ne priča. Nema tog uređaja za sve aute. ali ima za bmw. Caka je u tome što ne prčkaju i ne skidaju, nego blokiraju. Pošto znaš da tamo sve ovisi o km, od rege, lizinga, osiguranja, našli su način.
Vidis, to sto pricas ima logike, ali sam ja uzeo zato povratnika sa leasinga kojemu je prvi vlasnik bio Bayer AG i tamo ga je vozio neki sa 16 titula, pa nekako ne mislim da su oni to radili. Kupio sam ga 3 godine starog sa 90k na satu i kao sto rekoh do sada samo redovno odrzavanje.
Evo me na godisnjem u HR i maloprije sam dosao od vrhunskog majstora kojemu sam ga odvezao i rekao da radi sve sto treba. Covjek promjenio ulje i filtere, straznje disk plocice, sve ostalo pretresao i nije nasao nista sta treba raditi. Ja sam prezadovoljan autom i stavljam glavu na panj da za te novce nisam mogao nista bolje i zahvalnije kupiti.

Gesendet von meinem SM-G991B mit Tapatalk
WraGG je offline   Reply With Quote