Citiraj:
Autor vex
De pusti ove stručnjake kojekakve. Škodilak je sasma dobra opcija, ali još ti je bolje pogledati Seata leona ST , ima u kombinaciji 150ks dizela i 4drive pogona, i to za manje od 15k eura u švabiji, 2017g .
pogon na sve kotače je uvijek dobra opcija, staviš čip i juriš kao i ta škoda ali bez okretanja kotača u prazno. Ja sam imao isto ali benzinca i auto je za preporuku. i još izgleda bolje od škode imo... ove nedojebane bubuljičave momke sa svojim bmw&co forama ostavi nastranu, da ne bi čekao Hak na zaustavnoj .
A ove fore za dizela bmwa i 5k km godišnje u švabiji ??? Lolčina. Sa 2 auta tamo sam napravio 30k km začas bez ikakvih vozikanja bez veze. A skidaju kilometre kao ludi, posebno na svetom trojstvu . Pa to ni moja mala od 3god ne bi povjerovala
|
Jel se sad bolje osjecas kad si me indirektno i demagoški izvrijeđao?
Nedojeban i bubuljičav? Zar je stvarno to bilo potrebno?
Nema veze, necu se spustati na taj nivo. Glupo mi je.
Dakle...
Htio sam kupiti benzinca, ali ga nisam nasao sa opremom koju sam htio ili je bio nesrazmjerno skup u odnosu na dizela sestaka. I danas bi radije benzinca koji ima vise smisla za ono sto meni treba, al me i ovaj sasvim dobro sluzi.
U Njemackoj tesko da ces u auto kuci kupiti auto sa skinutom kilometrazom. Kazne su ogromne, a manipulacija se jako lako skuzi. Cak i Carly odmah skuzi da su kilometri skinuti, a prodavcu prijeti cak i kazna zatvora ako to napravi.
Uglavnom, htio sam reci da se za te novce moze uzeti jako dobar primjerak i vece klase od navedene Octavie, a barem ja sa svojim autom do sada nisam imao nikakve vanredne troskove. I nema to veze sa selom niti sta ce tko reci. Napisao sam vec da sam probao i vozio puno razlicitih auta i prije i nakon kupnje BMW-a i da definitivno postoji razlog zasto je u premium segmentu.
Eto, pa nastavi sa vrijeđanjem ako vec ne mozes civilizirano komunicirati. Meni to ne smeta previse u online komunikaciji. Uzivo mi se to ne događa 😀
Gesendet von meinem SM-G991B mit Tapatalk