Tema: Automobili
View Single Post
Staro 18.08.2021., 11:33   #56250
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor Newbie Pro Pregled postova
Bok ekipa, vozi netko ovdje Octaviu combi RS?

Zanimljiv mi je model RS 2015, 2.0 TDI 135kW, 120tkm, koza alcantara, izasla bi me oko 14500EUR sa davanjima.
Presao bih sa Golfa 6 Variant 1.6 TDI BMT, dvoje male djece, trebam veliki gepek ili bar isti kao na Golfu.

Vozio bih ga bar 4-5 god, ne znam koja bi bila alternativa, a da nudi sve navedeno. Thx unaprijed

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Dva frenda mi imaju Octaviju RS, jedna je brijem 2017., druga je ona starija generacija, nisu Combi, ali nije bitno, oboje se presretni s autima. Gepek je iovako velik, a u karavnu će ti apsolutno bit dovoljan. Ako neće, gledaj Superb combi, ali tamo nema RS-ice

Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Iskreno, i ja odradim sve na autu kad ga zelim prodati i naravno ne bude najjeftiniji na oglasniku, ali barem nemam brige da ce mi kupac vratiti auto i nedajBoze jos me tuziti. Isto tako kada kupujem nikada ne gledam najjeftinije jer znam da su groblje.
Same here, ali više neću. I onda ga ne mogu prodat za tu cijenu, ljudi ne vjeruju da sam ulupao soma eura u auto koji vrijedi 3 soma eura, i ne mogu dobit te pare... prodao ga za 2,5k eura na kraju, popušio gro love (jer sam ga mogao prodati za tipa 2-2,2k bez da sam ulagao) i još se lik hvatao za glavu nije mogao vjerovati da smo promjenili zamašnjak i set kvačila pred prodaju (doduše to smo napravili jer je zamašnjak skroz pukao i takav se nije mogao prodati )
Elven je offline   Reply With Quote