18.08.2021., 10:05
|
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Autor Wolverine
Pa sad, da je avensis poluproizvod to je fakat hrabra izjava.
Nije ni sveto trojstvo bezgresno.
Vani ce mozda i nac prostojan F11 za 20k ali ce ga morat i uvest. Kod nas ce za te pare dobit A6/peticu dizela sa cca 150k skinutih km. Da, i dalje ce izgledat super i vjerojatno nece ni skuzit ali daleko od toga da ce bit odlican.
Ja bi ga osobno kupio ali ja radim na svojim autima i ne smeta mi broj km na satu niti ako trebam ponesto popravit.
Kuzim ali sad bas da cu ic radit veliki servis dva tjedna prije prodaje, necu. Osim ako sam diler i posao mi je flippanje auta.
Ovak kad prodajem osobni auto, navedes sto valja, sto bi se moglo zamjenjt i to je to. Dosao si, vidio, probao, eventualno odveo na provjeru prije kupovine i tu prica staje. Onog trena kad smo odradili prijenos vlasnistva to je tvoj auto.
Nisam diler da ti dajem garanciju pa ga zelis vratit nakon mjesec dana. Nit sam naveo ista lazno u oglasu da me ides tuzit.
|
Nije meni strano prćkanje po autu i rješavanje samostalno sitnica, ali tražim auto koji ću koristiti sljedećih xy godina. Nemam namjeru ni volju mjenjati auto svakih par godina.
@WraGG
Ako ti se da, slobodno zaljepi koji link s njuskala ili mobile.de
Tnx
|