Citiraj:
Autor WraGG
Ili zanemari te poluproizvode i kupi nesto od BMW/Audi/Mercedes trojca. Vjeruj mi, kad usporedis Skodu ili Toyotu sa bilo kojim od ova tri, pa makar i godinu-dvije starije i sa par desetaka tisuca vise na satu, to je nebo i zemlja i definitivno se isplati. I ja sam donedavno bio uvjeren da sam napravio glupost jer sam tolike novce dao za BMW, ali sam onda probao dosta drugih auta koja bi kao trebala biti isplativija i opet se vratio BMW-u. Necu ti nista govoriti ni dokazivati. Probaj pa ces i sam vidjeti.
Za te novce uzmes odlican A6 ili F11.
|
Pa sad, da je avensis poluproizvod to je fakat hrabra izjava.
Nije ni sveto trojstvo bezgresno.
Vani ce mozda i nac prostojan F11 za 20k ali ce ga morat i uvest. Kod nas ce za te pare dobit A6/peticu dizela sa cca 150k skinutih km. Da, i dalje ce izgledat super i vjerojatno nece ni skuzit ali daleko od toga da ce bit odlican.
Ja bi ga osobno kupio ali ja radim na svojim autima i ne smeta mi broj km na satu niti ako trebam ponesto popravit.
Citiraj:
Autor WraGG
Iskreno, i ja odradim sve na autu kad ga zelim prodati i naravno ne bude najjeftiniji na oglasniku, ali barem nemam brige da ce mi kupac vratiti auto i nedajBoze jos me tuziti. Isto tako kada kupujem nikada ne gledam najjeftinije jer znam da su groblje.
|
Kuzim ali sad bas da cu ic radit veliki servis dva tjedna prije prodaje, necu. Osim ako sam diler i posao mi je flippanje auta.
Ovak kad prodajem osobni auto, navedes sto valja, sto bi se moglo zamjenjt i to je to. Dosao si, vidio, probao, eventualno odveo na provjeru prije kupovine i tu prica staje. Onog trena kad smo odradili prijenos vlasnistva to je tvoj auto.
Nisam diler da ti dajem garanciju pa ga zelis vratit nakon mjesec dana. Nit sam naveo ista lazno u oglasu da me ides tuzit.